Moeders zijn zeer positief over het luxe merk Alexander Paulino. Dat blijkt uit ons onderzoek onder 2500 moeders. Opvallend is dat vrijwel alle moeders die kinderschoenen van Alexander Paulino voor hun kind kochten, aangeven goede ervaringen te hebben. Kinderschoenen van Alexander Paulino zouden een trendy en luxe uitstraling hebben, maar tegelijkertijd ook erg gezond zijn voor de kindervoeten. Daarnaast geven veel moeders als opmerking dat de kinderschoenen van Alexander Paulino van hoge kwaliteit zijn. De meeste moeders zijn daarom zeer tevreden over het merk, dat sinds 2012 ook luxe kinderschoenen op de Nederlandse markt brengt.

Ruim 90 procent van de moeders geeft aan tevreden tot zeer tevreden te zijn. Van de moeders die voor het eerst Alexander Paulino kinderschoenen voor hun kind kochten, geeft zelfs ruim 95% aan in de toekomst vaker kinderschoenen van het merk te willen kopen. Dit aantal is relatief ongekend hoog, omdat moeders vaak kritisch oordelen over kinderschoenen. Dat geeft aan dat moeders erg tevreden zijn over het merk. Toch geeft 68% van de moeders aan dat de kinderschoenen prijzig zijn. Kinderschoenen van Alexander Paulino zijn namelijk erg prijzig, maar veel moeders vinden dat zij ondanks de hoge prijs waar voor hun geld krijgen.

Alexander Paulino kinderschoenen in Nederland
Kleding van Alexander Paulino was in Nederland lange tijd slechts in een aantal exclusieve winkels te verkrijgen. De kleding was slechts te koop in de steden Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Sinds 2012 zijn ook kinderschoenen van Alexander Paulino te koop in Nederland. Die kinderschoenen hebben ervoor gezorgd dat het merk enorm aan het opkomen is in Nederland, vooral vanwege de hoge klanttevredenheid. De opkomst in Nederland is vooral te danken aan de stijgende populariteit van de kinderschoenenlijn, gevolgd door de exclusieve dameskledinglijn.